30 Aralık 2010 Perşembe

2010 DEFOL

2010 son günlerinde haykırmak istedim sevmedim sevemedim seni . Aslında başlarda çok büyük umutlarla bekledim seni ama sen bana hep kayıplar hastalıklar yaşattın . Umarım 2011 uğur , sağlık , mutluluk , bol bol huzur  , para para para :) getirir ve birde aşkımıza aşk katar inşallah .Şimdilik bunlar yeni yıldan isteklerim.
Bu sene her senden farklı bir şekilde karşılayacağız 2011 i . Dışarda kutlamak istemedim bu yıl evimde dostlarımla ve eşimle başbaşa olmak istedik.Tombala , tabu , jenga , playstation partileri var bu sene evimizde. Dört gözle bekliyorum misafirlerimi .

23 Aralık 2010 Perşembe

YENİ YIL HEYECANI ...

Yeni yıl heyecanı şimdiden sardı bizim evimizi. Çam ağacımızı aldık süsledik , ışıl ışıl yaptık bile. Erkenden başladık biz yenı yıl havasına girmeye. 2010 çok da sevdiğim bir yıl olmadı benim için . Hastalıklar kayıplar hep üst üste geldi benim hayatımda . Ama 2011 den beklentim çok evrene şimdiden duyurulur tüm güzellikleri üstüme çekmek istiyorum bu yılda . Tüm negatiflikler bıraksın peşimizi pozitiflikler  sarsın etrafımızı :)
Yeni heyecanlar , yeni mutluluklar , yeni dostluklar , yeni ,yeni ,yeni.....