29 Ekim 2010 Cuma

HAVADA AŞK KOKUSU VAR ..

 Her zamanki gibi bloğu yazmakta geç kaldım... 25 EKİM bizim söz yıldönümümüzdü ve bu sene kocikim  bunun şerefine bna alttaki şekerleri almış.Kutusunun açılmamış şeklini yükleyecektim ama böyle güzel şekerlere dayanamadım .Teşekkür ederim kocacım.

Ve birde bu melek şekilli kurabiyeyi almış ben onun meleğiymişim.Canım kocikim benim teşekkür ederim.Seni çok seviyorum nice nice senelere inşallah.

22 Ekim 2010 Cuma

18 Ekim 2010 Pazartesi

YENİ TELEFONUM :)


En son telefonumu eşim hediye almıştı . 2 sene oldu sıkıldım telefondan . Benim için telefon eğlence malzemesi . Mp3 ,radyo , navigasyon , tema , duvar kağıdı ...vs bunlar olcak aldığım telefonda . Haftasonu alışveriş merkezinde dolaşırken nokia bayii ne girip isteklerime karşılıp verecek bir telefon soralım dedik ve aldık çıktık .Kesene bereket kocacım ,bir dediğiğmi iki etmediğin için ayrıca teşekkür ederim sana . Varlığına bin şükür . Gelelim telefona tüm saydığım özeellikler var ayrıca renginin beyaz olması daha da cezbetti beni . Eşim tarafından yapılan incelemelere göre çok güzel bir telefon tüm isteklere karşılık veriyor .Yani öneririm herkeze ...

17 Ekim 2010 Pazar

ÇOK MUTLUYUM !

Mutluyum evet hemde çokk mutluyum benim küçücüğüm büyüdüde okumaya  başladı. Ne büyük bir mutluluk ve gururmuş . Tarifi yok anlatılmıyo . Kardeşim Efe den bahsediyorum benim kardeşimle aramda 17 yaş var o bu sene 1. sınıfa başladı .Bugün annnemlere gittiğimde okuttum ve çok mutlu oldum tamam herşeyi okuyamıyor şuanda ama öğrendiklerini okuması bana yetti şimdilik .  Ne de çabuk büyüdün daha dün gibi hatırlıyorum doğduğun anı . 7 aylık küçücük minicik pamuk yumağı .Almayalım kalsın demiştim burda büyütsünler biz bakıp büyütemeyiz okadar küçüktün .Ama ne de güzel baktı annen , ablan ve baban sana 1 yaşına geldiğinde yaşıtlarını geçmiştin birtanem .
Allahın bu günlerine binlerce şükürler olsun Allahım bize senin ünüversitelerde okuduğun , askere gittiğin zamanlarıda görmeyi nasip eder inşallah .

12 Ekim 2010 Salı

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MİNİK PRENSES

Geç kaldım blog yazmakta ama olsun düşünmem yeter dimi ama . Şimdi diceksiniz bu Alya da kim . Alya Dua benim gizliden gizliye hayran olduğum prenses . Annesini kadınlar kulubunden tanıyorum 2 3 kerede mesajlaştık . Sizin benden haberiniz yok ama ben sizi hep takip ediyorum . Acaba bugun neler yapmışlar nerelere gitmişler resim ekledilerse ne giymişler işte böyle hayranı olduklarım bir anne kız . Annesiyle arkadaş olmayı hatta dost olmayı çok isterdim çünkü tanıdığım kadarıyla kafa yapılarımız çok uyuyor ama o İstanbul da ben ise  Ankara . Aybikenin Alyaya hamile oldugundn tutun dogumundan sonrakı bu gune kadar takip ettim ve İYİKİ DOĞDUN  ALYA DUA annenin babanın hayaırına neşe getirdin . Onların benden haberleri yok ama bu bloğu okuması için haber vericem aybike umarım beğenirler bu güzel hediyemi . Ve belki oda takip eder benim bloğumu :)

11 Ekim 2010 Pazartesi

HASTAYIM !

Havaların aziziliğine uğramayan bir ben kalmıştım bende hasta oldum sonunda . Dedemin yemeğini vericeğiz demiştim verdik ve çok soğuktu ogün hava. İçeri gir dışarı çık üşüttüm orda sanırım. Ankara'nın soğuğu farklıdır hep kuru ayaz ve bu sene sonbahar yaşamadan kış görmek kötü oldu. Utanmasam eldiven giyip atkı takıp öyle çıkıcam dışarı . Gece uyuyamadım boğazımın ağrısından ve halen yutkunamıyorum . Geçer çabucak inşallah gece uyumak istiyorum ....

7 Ekim 2010 Perşembe

Kasvet


Böyle havaları sevmem hiç karanlık ve yağmurlu kasvet çöküyo içime yataktan kalkası gelmiyor insanın .
Ama bugun erkenciyim mecburen dedemin yedisini veriyoruz akşama hummalı bir çalışma var . Anneme gidicem birazdan yardım için . Kuzumda akşam gelicek yanıma . Ne yapılıyorsa dedem için son görevimiz bunlar helal olsun tüm emeklerimiz . Belki yanımızda değilsin ama kalbimizde yaşatıyoruz biz seni dedecim .

6 Ekim 2010 Çarşamba

MEKANIN CENNET OLSUN DEDECİM ...

Hayatın yalan olduğunu böyle kayıplar yaşayınca daha iyi anlıyorum. Seni kaybedeli yarın bir hafta olucak zaman ne çabuk geçiyor ama acın yüreğimde daha dün gibi . Sevgin öyle büyük ki bende tarifi imkansız . Seninle ilgili hatırladığım en güzel anım her sabah bana üşenmeden kalkıp süt içirip kahvaltımı yaptırıp okula götürmendi dedecim . Ve her aklıma gelişinde sana dönüp dönüp teşekkür ettiğimde sen benim canımsın tabiikide yapıcaktım derdin .  Can candan ayrıldı birgün hepimizin gideceği yer orası . Allahım herkese hayırlı ölümler nasip etsin en önemlisi bu. Düşmedin yataklara muhtaç olmadın kimseye Rabbim hayırlı bir ölüm nasip etti sana senin istediğin gibi dedem . Şimdi dualarımız hep seninle ruhun şad mekanın cennet olsun dedecim...

5 Ekim 2010 Salı

Merhabalar Hepinize

Daha önceleri blog oluşturmak bana çok uzak bir fikir gibi gelirken bir kaç arkadaşın blogunu izledikten sonra neden benimde bir blogum olmasın düşüncesi olustu beynimde . İlerde açıp okumak bana iyi gelicek diye düşünüyorum .